Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Devlet imkanlarının Zonguldak’a gelmesi noktasında değişiklik olduğunu söyledi.

Biz yapılan hizmete bakarız hizmetin nereden geldiğine bakmayız diyen Kıransoy, “Zonguldak Belediye Başkanının iktidar partisinden seçilmesiyle şehir hizmet almaya başladı. Umarım bu hizmetler diğer alanlarda da devam eder. Zonguldak halkı ötelenmeye layık bir halk değil. Elbette bu hizmetler daha öncede yapılabilirdi” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, açıklamasına şöyle devam etti:

ŞEHİR HİZMET ALMAYA BAŞLADI

“Zonguldak merkezde yerel yönetim bazında değişiklik olmasıyla kentte bir çalışma başladı. Bu çalışmada elbette belediye başkanımızın bir etkisi var. Bunu inkar etmek, çalışanı yadırgamak doğru değil. Devlet imkanlarının Zonguldak’a gelmesi noktasında da bir değişiklik oldu. Ama biz Zonguldak halkı olarak yapılan hizmete bakarız. Yani hizmetin nereden geldiğine bakmayız. Zonguldak Belediye Başkanının iktidar partisinden seçilmesiyle şehir hizmet almaya başladı. Umarım bu hizmetler diğer alanlarda da devam eder. Zonguldak halkı ötelenmeye layık bir halk değil. Elbette bu hizmetler daha öncede yapılabilirdi.

HALK CEZALANDIRILMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR

Burada yaşayan halk yine aynı halk! Adeta bu halk cezalandırılmış gibi gözüküyor. Ama biz şehrimize hizmetin gelmesine bakarız. Şehrimize hizmet geliyorsa bundan memnun oluruz. Zonguldak’a hizmet getirenleri de alkışlarız. Bu manada Sayın Belediye Başkanımızı tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonrada çalışmaları bu şekilde devam eder. Zonguldak’a katkı sağlayacak tüm çalışmalarında kendisini destekleyeceğiz. Zonguldak geneline bakarsak, çevre yollarının tamamlanmasını, Zonguldak’ın en büyük sorunu olan istihdam ve işsizlik, halkın geçim derdi ile esnaf sorunlarına çare bulunmasını istiyoruz. Ekonomimiz yerlerde sürünmekte. Artık bu konularla alakalı çalışmalarda yapılmalı” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi