Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, Zonguldak genelinde yaşanan yoğun kar yağışı ve elektrik kesintilerini halkın hak etmediğini söyledi.

Kutayer yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere ( Elektrik dağıtım A.Ş) EDAŞ Ak Parti iktidarın 2006-2009 yılları arasında elektrik dağıtımında verimlilik ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacı ile özelleşmiştir” diyerek şunları söyledi:

“Ama geçen yıllarda ne kalite nede verimlilik düzelmemiştir. Yükselen sadece faturalar ve kesilen cezalar olmuştur. Su kesilmelerini elektrik kesintisine mal eden Zonguldak-Kozlu-Kilimli belediyeler Ak parti belediyeleridir. Bu belediyeler Metropolitan belediyeler birliğinin en güçlü belediyeleridir. Ulutan barajı yönetimi Metropolitan Belediyeler birliği başkanı Sayın Dr. Ömer Selim Alan tarafından yapılmaktadır. Ulutan barajı Kozlu Belediyesi sınırları içindedir. Defalarca kar yağışı gündeme gelmesi ve meteorolojinin uyarılarına rağmen baraj elektriği ile ilgili belediyeler hiç bir çözüm üretmemiştir.

Bu konuda üzülerek söylemek gerekirse Zonguldak-Kozlu-Kilimli -Çatalağzı-Muslu-Gelik susuz kalmıştır. Bunun yanında da kar yağışı müdahalelerinde son derece zayıf kalmışlardır. Bu yüzden vatandaşlarımız ulaşım ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmışlardır. Zonguldak halkı bu yaşananları hak etmiyor. He End Zonguldak olmasını istemiyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi