Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, belediye ile merkezi hükümetin yapmış olduğu projeler ve çalışmalar neticesinde Zonguldak’ın Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Belediye ve merkezi hükümetin çalışmalarının şehirde hızla devam ettiğini belirten Tosun, “Zonguldak belediyenin alınmasıyla beraber hem merkezde hem de merkezi hükümetin yapmış olduğu projeler bazında önemli yatırımlar alıyor” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

PROJELER HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

“Zonguldak’ta bakanlık ve belediye nezdinde bütün yatırımlar, projeler hızlı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sayın valimizin yapmış olduğu program çerçevesinde vekillerimiz ile oda başkanlarımızın katılımıyla Zonguldak’ta devam eden projeleri inceledik. Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi çarşısı, Maden Makinaları İmalatçıları Derneği (MAKZON), Bakacakkadı’da ki Girişim Sanayi Bölgesi, Gökçebey-Devrek Sanayi OSB, Çaycuma Sera OSB’de çalışmalar hızla devam ediyor. Bu projeler hayata geçtikçe buralarda istihdam sayıları da artacak. Bölgemize katma değer bakımından ekonomik olarak önemli katkı sağlayacak. Filyos’ta Türkiye Petrolleri, Filyos Limanı ve orada devam eden zemin iyileştirme için firmaların yaptığı çalışmalar noktasında bir dizi incelemelerde bulunduk. Zonguldak’ta son yıllarda proje ve yatırımlar bazında önemli ilerleme kaydedildi. Burada bize her zaman destek veren başta Sayın Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli vekillerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

GÖÇ VEREN DEĞİL GÖÇ ALAN ŞEHİR OLACAĞIZ

Mithatpaşa Tünellerimiz bitmek üzere Kilimli ilçemize kadar olan kısmı yılsonuna kadar açacağız asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Kilimli’den sonra Muslu ve Çatalağzı bölgesindeki imalatlar başladı. Zonguldak-Filyos yolu sahilden bağlandığı zaman daha güzel işler Zonguldak’ta olacak. Buradan tüm Zonguldaklı hemşerilerimize bu güzel müjdeleri veriyorum. Zonguldak daha yaşanabilir bir kent haline gelecek. Zonguldak belediyenin alınmasıyla beraber hem merkezde hem de merkezi hükümetin yapmış olduğu projeler bazında önemli yatırımlar alıyor. Devam eden projelerin maliyetleri çok yüksek biraz zaman alıyor ama bunlar peyderpey hayata geçtiği zaman şehrimiz göç veren değil göç alan bir şehir haline gelecek. Zonguldak çevre düzenlemesi, sahil düzenlemesi, lavuar alanında belediye ve merkezi hükümetin yapmış olduğu projeler ve çalışmalar neticesinde Zonguldak Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı olmaya devam edecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi