DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Zonguldak’ı üç ilçeden ibaret değil bir bütün olarak gördüklerini söyledi.

Zonguldak’ta yapılması gereken çok şey olduğunu belirten DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, parti binasında yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

ZONGULDAK’TA YAPILMASI GEREKEN ÇOK ŞEY VAR

“Biz Zonguldak’ı 8 ilçeden oluşan bir bütün olarak görüyoruz mevcut iktidar gibi sadece 3 ilçeden ibaret görmüyoruz. Bizim için Zonguldak başlı başına bir bütündür. Zonguldak’ta yapılması gereken çok şey var, yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarda var ve bunları da takdir ediyoruz. Mesela Uzunmehmet Camimiz şehrimize değer katan güzel bir eser oldu. Cumhurbaşkanının katılımıyla 8 Mayısta açılışı yapılacak deniyor ama muhtemelen ertelenecek. Güzel işlerin yanında bir o kadarda Zonguldak’ın diğer ilçelerine acil yapılması gereken çok sorun var. Zonguldak’ı 19 yıldır yönetenler aynı partiden ama onlara sorduğumuz zaman Zonguldak’ta hiçbir şeyin yapılmadığını ifade ediyorlar. Zonguldak’ta eğer 19 yılda hiçbir şey yapılmadıysa kendi geçmişlerini sorgulamaları lazım. Kendi hatalarını bulmaları lazım!

VATANDAŞ EVİNİ NASIL GEÇİNDİREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR!

Zonguldak’ta sadece liman projesini yapmakla, cami yapmakla sıkıntılarımız bitmiyor. Halen bitmeyen hastane inşaatımız var ve bitiş tarihini söylemekten korkuyorlar. BEÜ Köprülü Kavşağının Mart ayında biteceğini ifade ettiler halen bitmedi ne zaman biteceğini de halen söyleyemiyorlar. Mithatpaşa Tünellerinin ne zaman biteceği belli değil. Havaalanımızda iç hat seferlerinin ne zaman başlayacağı halen belli değil. Filyos Projesinin ne olacağı, ne zaman neticeleneceği, ne zaman biteceği ve kimleri kapsayacağı halen daha belli değil. Çok bilinmeyen denklemlerden oluşan bir Zonguldak var. Ayrıca şuan pandemi nedeniyle tam kapanma mı, kısmi kapanma mı yoksa sıkılaştırılmış kapanmamı tam tarifi halen belli olmayan bir kapanma sürecindeyiz. Küçük esnaf kapalı ama ödemeleri devam ediyor, bankalar açık. 17 Mayıs’a kadar esnaf nasıl idare edecek? Ödemelerini nasıl yapacak? Mucizeyi nasıl gerçekleştirecekler bunu hep beraber göreceğiz. Esnaf ve vatandaşlar hem her şeyden önemli olan sağlıklarını düşünüyorlar hem de “ayın 30’unda ben ne yapacağım, 17 gün boyunca evimi nasıl geçindireceğim” derdine düştüler. İnşallah hayırlısı olur.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi