Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, “2021 yılının sonu ve 2022 yılının başından itibaren yapılan zamlar vatandaşımızı içinden çıkılamayacak ekonomik zorluklara sürüklemiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, yaptığı yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkemizi kabus gibi süren zam furyasına tepki olarak yaptığı açıklamada elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklaması iktidarın küçük ortağını harekete geçirmiş, Genel Başkanımıza kandil göndererek imalı yolla aydınlanmalarına yardımcı olacaklarını açıklamışlardır.

Genel Başkanımızın vatandaşı sıkıntıya sokan bu zamların kaldırılmasına yönelik tepkisi, kendilerinin aydınlanamamış olduğunu da ortaya çıkarmıştır. 2021 yılının sonu ve 2022 yılının başından itibaren yapılan zamlar vatandaşımızı içinden çıkılamayacak ekonomik zorluklara sürüklemiştir.

Yaşanan bu sıkıntılara Genel Başkanımızın tepki olarak vatandaşın derdine derman olmak adına yaptığı açıklamaları anlamak istemeyen veya anlayamayan iktidarın küçük ortağına tavsiyemiz gerçeklerle yüzleşmeleri, vatandaşın derdine derman olacak girişimlerde bulunmalarıdır.

Kandil göndererek ima ettikleri, zamanında bölücü başı diyerek meydanlardan ip salladıkları şahıslarla kimlerin ilişki içerisinde oldukları, seçim öncesi yaptıkları anlaşmalar ve bölücü başının kardeşini Devlet televizyonu TRT’de program yaptırarak neler amaçladıklarını iktidarın büyük ortağına sormalarını tavsiye ederiz.

Son olarak da yaşayacağımız bir erken seçim veya olağan seçimler için İmralı ‘dan demokrasiye müdahale olarak sayılabilecek haberleri dillendiren iktidarın büyük ortağının başına sormalarını tavsiye ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi