İşadamı Osman Zaimoğlu, CHP  Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP’lileri 19 Ocak 2020’de yapılacak Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde ben ve arkadaşlarıma omuz vermeye davet ediyorum diyen Zaimoğlu, “Çünkü biz, hiçbir zaman ben yoksam parti de yok diyenlerden olmadık. Tıpkı dün olduğu gibi 19 Ocak’ta da saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililerin vereceği karar ne olursa olsun mücadelemiz aynı samimiyet ve kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Konuşmasına gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak başlayan CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkan adayı Osman Zaimoğlu, partililere hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

Chp’de siyaset yapmanın onuruyla adaylığımı açıklıyorum

“1968 Zonguldak doğumluyum, yaklaşık 3 kuşaktır Zonguldak’ta ticaret yapmaktayız, Evli ve 2 çocuk babasıyım. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte Türk siyasetinin sigortası, 96 yıllık ulu çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmanın onuruyla, örgütten aldığım güçle CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Son yerel seçimlerde ülke genelinde kazandığımız belediye başkanlıklarıyla halkımızın tükenme noktasına gelen umutlarını yeniden yeşerten Cumhuriyet Halk Partisi’ni, Zonguldak’ta da bir kez daha iktidar yapmak çıktığımız yolda tüm delege arkadaşlarımızın desteklerini yanımızda görmek istiyoruz. Yaşamı boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarını şiar edinmiş, Cumhuriyet’in temel değerlerine sahip çıkmış sade bir üye olarak çıktığım bu yolda son yerel seçimde son ana kadar mücadele etmenin onuruyla huzurunuzdayım.

Hiçbir zaman ben yoksam partide yok diyenlerden olmadık

Şehrimizde yapılan son yerel ve genel seçimlerde alınan ve hepimizi derinden üzen sonuçlar göstermiştir ki, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak örgütü artık kendi iç dinamikleriyle yüzleşmelidir. 31 Mart yerel seçimlerinde başkan adayımızla birlikte gece gündüz demeden kapı kapı gezerek Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir oy fazla nasıl alırızın mücadelesini vermiş bir arkadaşınız olarak partiye sadakatin koltuktan çok daha önemli olduğuna inanıyorum. Belediye Meclis listesinde seçilmesi zor olan bir yerde olmama rağmen, küsmeden darılmadan yolumuza devam etmenin vermiş olduğu huzur ve gururla karşınızdayım. İşte bu yüzden kendisini partinin vazgeçilmezi zannedenlerden çok daha fazla Cumhuriyet Halk Partili olduğum inancıyla bizim gibi düşünen tüm Cumhuriyet Halk Partilileri 19 Ocak 2020’de yapılacak Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde ben ve arkadaşlarıma omuz vermeye davet ediyorum. Çünkü biz, hiçbir zaman ben yoksam parti de yok diyenlerden olmadık. Tıpkı dün olduğu gibi 19 Ocak’ta da saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililerin vereceği karar ne olursa olsun mücadelemiz aynı samimiyet ve kararlılıkla devam edecektir.

ZONGULDAK BELEDİYESİNİ YENİDEN KAZANACAĞIZ

Göreve seçildiğimiz takdirde 7’den 70’e tüm partililerin de katkılarıyla Zonguldak Belediyesini yeniden kazanacağız. Çünkü bu kente Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkacak, sabırsızlıkla görev bekleyen gençlerimiz var, kadınlarımız var, Mustafa Kemal sevdalısı halkımız var. Tüm bu duygu ve düşünceler ışığında daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Zonguldak hayaliyle hepimizi saygıyla selamlıyor, tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi