Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Oğuzhan Turhan yeniden başkanlığa seçildi.

Zafer Partisi il başkanı Oğuzhan Turhan’ın corona olması nedeniyle katılamadığı kongrede, Divan Başkanlığını  Zafer Partisi Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı ve Bölge Sorumlusu İlhan Alpboğa yaparken, başkan yardımcılıklarını Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Nazmiye Doğangaç ve  Zafer Partisi  Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ufuk Şenyiğit yaptı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanlığına Oğuzhan Turhan seçilirken, yönetim kuruluna, İsmail Hakkı İnan, Şafak Işık, Doğukan Derebaşı, Yeren Cihan, Mahmut Kaldırım, Hanife Salçık, Onur Ertürk, Çağlar Sarıali, Yılmaz Gülay, Barış Esen, Mehmet Şahin, Ramazan Aydın, Serkan Hamzaçebi ve Kazım Yıldırım seçilirken, İl Disiplin Kuruluna, Orhan Bekiroğlu, Şevki Burnaz, Hüseyin Yılmaz, Haşim Korkmaz, Emrah Dilmaç, Mehmet Kılıçarslan ve Ersin Doğangaç seçildiler.

Öte yandan Covid-19 nedeniyle kongreye katılamayan Zafer Partisi  Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Covid 19 testimin pozitif çıkması sonucu bizim için Zonguldak teşkilatımızın en önemli gününde ilk il kongremizde mecbur sebep yüzünden katılamamanın büyük üzüntüsünü yaşamaktayım lakin siz değerli mücadele arkadaşlarım benim gurur ve enerji kaynağımsınız sizlerle birlikte bu siyasi mücadeleyi vermenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Hepinize şahsıma gösterdiğiniz güven için teşekkür ederim” diyerek şunları söyledi:

“6’lı masasındaki Sarı Muhalefet ve Saray Rejimi arasında tercih yapmaya zorlanan büyük Türk milletine doğru ve dürüst siyaseti 3. seçenek olan zafer partisi ile Atatürk çizgisindeki bir Türk milliyetçiliğini devlet yönetimine taşırken Partimizin Sloganı olan Bilim, Birlik ve Barış düsturu ile siyasi projelerimizi değerli Zonguldaklı hemşerilerimize anlatacağız.

Saray rejimi ve Sarı muhalefeti destekleyen taraflı basın tarafından Partimize bir ambargo uygulanıyor. Bunların farkındayız ama bu bizi yolumuzdan döndürmeyecek Gazipaşa caddesinde 3 gün imza kampanyası düzenledik ve halkın parti politikamıza teveccühünü gördük bu teveccühü gazetelerine ve televizyonlarına taşımaktan korkan ambargoculara rağmen halkın gönlüne yer bulacağız.

Bugün bizim karşımızda olanların bize ırkçı, yabancı düşmanı diye saldıranların, Damat Feritlerden, Yunan ordusunun zaferi için dua eden Mısır koçanlarından hiç farkı yoktur. Sakın yılmayınız. Onların saldırıları, hakaretleri, komploları aslında bizim Türk Milletinin birliği için ne kadar kararlı çalıştığımızın göstergesidir. Onlar emperyalizmin bilinçli veya bilinçsiz işbirlikçileri biz ise Türk Milleti’nin iradesiyiz.

1. Olağan kongremiz ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun”  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi