Düzenlenen çalıştaya Zafer Partisi Genel Başkan yardımcıları Doç. Dr. Tuğrul Khtir, Dr. Aslan Yaman, Mustafa Can, Zafer Partisi GİK üyesi Hüseyin Sungur, Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zafer Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Nazmiye Doğangaç il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Zafer Bayramı 5’nci Halk Çalıştayının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Oğuzhan Turhan, “Zafer partisi, Türkiye’yi Atatürk çizgisinde, Türk Milliyetçiliğini benimseyen kadroların öncülüğünde bu çöküş sürecinden çıkarmak ve yeni zaferlere ulaştırmak amacıyla kurulmuştur” diyerek şunları söyledi:

“Zafer Partisi Türkiye’nin neredeyse birinci meclisten bugüne görmediği, ancak eksikliğini her zaman hissettiği siyasal bir oluşumdur. Sayın genel başkanımızın ifade ettiği gibi, iktidara gelmemiz halinde kontrolsüz ve düzensiz göçmenleri kendi vatanlarına kesinlikle göndereceğiz. Bu yapıldığında ülkemizin ekonomisi de büyük ölçüde rahatlayacaktır kontrolsüz ve düzensiz göçmenleri geri göndermek ilk icraatımız olacak. Denenmiş kadrolar, yıpranmış isimler koltuk ve şahsi menfaat peşinde koşanların artık dinlenme zamanıdır. Zafer Partisi kadroları olarak bizler vatan ve memleket mücadelesi veriyoruz ve yolumuz taşlı ve dikenlidir. Ayağımıza taş da değecek, diken de batacaktır. Bunu göze alanlarla yola çıktığımız bilinmelidir. Bizler büyük Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve şehrimiz Zonguldak’ın zaferi için çalışıyoruz Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi zafer inananların olacaktır değerli katılımcılar çalıştayımızın ülkemize Zonguldak’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum”

İl Başkanı Turhan’ın konuşmasının ardından Zafer Partisi Genel Başkan yardımcısı Doç. Dr. Tuğrul Khtir, ‘Türkiye’de sığınmacılar meselesinin boyutları, Türkiye’nin sağlık sorunları ve çözüm yolları, Zafer Partisi Genel Başkan yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Türkiye’nin ekonomik durumu ve çözüm yolları, Zafer Partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Can, “Türkiye’de deniz taşımacılığı ve limanların ekonomiye katılımı sorunu ve çözüm yolları” son olarak Zafer Partisi GİK üyesi Hüseyin Sungur tarafından ‘Türkiye’nin tarım, hayvancılık, gıda güvenliği sorunları ve çözüm yolları’ konusunda açıklamalarda bulundular. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi