Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen İl Başkanlar toplantısına katıldı.

İl Başkanı Turhan çalıştayda yaptığı konuşmada; Zafer Partisi olarak refah seviyesini artırmak için ‘Sosyal Devlet’ ilkesine uygun çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Bu amaçlar uğruna mücadele edeceğimizi, çağı yakalamış, teknolojik üstünlüğü sağlamış, mutlu, huzurlu ve tam bağımsız Türkiye için çalışacağımızı aziz milletimize beyan ediyoruz” dedi.

Zafer Partisi İl başkanlığından yapılan açıklamada çalıştay şu şekilde değerlendirildi:

“Zafer Partisi İl Başkanları çalıştayı Malazgirt Zaferinin, Büyük Taarruzun ve Zafer Partisi'nin kuruluş yıldönümü olan 26 Ağustos’un önemine istinaden bu tarihe denk getirilerek (26 -28 Ağustos) tarihlerinde (3 gün) Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Çalıştaya Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları ve İl Başkanları katılırken, ilimizi Zonguldak İl Başkanı Sayın Oğuzhan Turhan temsil etti.

Açılış konuşmasını yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ; “Zafer Partisinin bundan sonra Türkiye'nin her yerinde çok daha fazla sokakta halkla iç içe olacağını belirtirken, “Aktif muhalefetin ne olduğunu son bir yıl içerisinde Türk siyasetine öğrettik. Partimiz Türk siyasetini her alanda yeniden formatlıyor. Daha yeni başladık. Bundan sonra da Türkiye'nin her yerinde seçimlere kadar, Zafer Partisinin nasıl bir etkin muhalefet yaptığını bütün Türkiye görecek” dedi. Daha sonra sözlerini CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA ve Demokrat Parti’nin liderlerinin oluşturduğu 6’lı masaya getiren Özdağ, altılı masanın Türkiye'nin hiç bir derdine çözüm bulmasının mümkün olmadığını savundu. Milletin altılı masadan beklentisinin Cumhurbaşkanlığı için tek bir aday göstermesi olduğunun altını çizen Özdağ, özetle şunları söyledi: “Bunun dışında da kimse bir şey beklemiyor altılı masadan. Onlar da onu yapmanın dışında her şeyi yapıyor. Bize, ‘Siz oyları bölüyorsunuz’ diyorlar. Biz de sizin ‘Mansur Yavaş diye bir belediye başkanınız var, tek kazanacak da o gözüküyor’ diyoruz. Niye onu göstermiyorsunuz? O zaman oyları biz bölmüyoruz, siz bölüyorsunuz kardeşim. Altılı masa oyları bölüyor. “Mansur Yavaş'ı adım adım tasfiyeye götüren bir altılı masanın Türkiye'nin hiç bir derdine çözüm bulması mümkün değil. Altılı masanın Türkiye'nin en önemli sorunu sığınmacı ve kaçak konusundaki tavrı da bu sorunu çözmeye mümkün değildir. Onun için biz altılı masanın çalışmalarını ancak tebessümle izliyoruz. Türk milletini heyecanlandırmadığını görüyoruz. Türk milletini heyecanlandıran Zafer Partisidir” diyerek sözlerini bitirdi. İl Başkanı Turhan çalıştayda yaptığı konuşmada; Zafer Partisi olarak refah seviyesini artırmak için ‘Sosyal Devlet’ ilkesine uygun çalışmalar yürüttüklerini belirten Turhan, “bu amaçlar uğruna mücadele edeceğimizi, çağı yakalamış, teknolojik üstünlüğü sağlamış, mutlu, huzurlu ve tam bağımsız Türkiye için çalışacağımızı aziz milletimize beyan ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi