Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, ilçede yapımı tamamlanacak olan yeni KYK yurdunda incelemelerde bulundu.

İlçe Başkanı Yiğit beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BEÜ öğrencileri için Çaycuma ilçesinde bulunan 660 kız, 660 erkek öğrencilerin barınacağı GSB KYK yurt binalarını yerinde inceledi. İlçe Gençlik ve Spor Müdür Şendoğan Kaya ile birlikte yurdu gezen Ak Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit açıklamalarda bulundu.

Yiğit açıklamasında şu sözlere yer verdi;

"Bülent Ecevit üniversitesi öğrencileri için Çaycuma ilçemizde bulunan 660 kız öğrencilerimiz ile 660 Erkek öğrencilerimizin barınacağı GSB KYK yurt binalarının son halini Gençlik ve Spor ilçe müdürümüz ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gezdik. Devletimizin imkanlarını seferber eden başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'na, Zonguldak Milletvekillerimiz Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen, Hamdi Uçar'a teşekkür ediyor ve yarın ki Üniversitemizin Akademik takvimine göre yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.

Yurtlarımızda öğrencilerimiz 5 yıldızlı konfor eşliğinde kalacaklar. Tüm öğrencilerimize de yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diliyor ve Bülent Ecevit üniversitesi Çaycuma meslek yüksek okulunu tercih ettiklerinden dolayı tebriklerimi sunarım. Hayırlı uğurlu olsun" (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi