Zonguldak Yenice Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bağbaşı ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ederek kendisine çiçek takdim ettiler.

Ziyarette, Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı, derneğe geldikleri günden itibaren çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek yapılan çalışmalar ile ilgili AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u bilgilendirdiler.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da ziyaret için Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı ve yönetimine başarılar dileyerek teşekkür etti.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI MÜKERREM AYÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİLER

Yenice Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı ve yönetim kurulu üyeleri ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Dernek Başkanı Bülent Bağbaşı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’e hastalığı nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulunurken, derneğin çalışmaları ile ilgili de kendisine bilgi aktardılar.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de ziyaret nedeniyle Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı ve yönetimine teşekkür etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi