Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz, parti görevlendirmesi ile gittiği Almanya’da, Türk vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

Özellikle Zonguldaklıların yoğun olarak yaşadığı Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Bielefeld kentinde, Zonguldaklı hemşerileri ile bir araya gelerek temaslarda bulunan Yavuzyılmaz, Almanya’daki vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözümleri konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

3 gün süren etkinliklerin ardından, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılmak üzere yarın Zonguldak’a gelecek olan milletvekili, yurtdışı ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

“CHP Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Bülent Tezcan’ın görevlendirmesi ve CHP Münster Birliği’nin daveti üzerine Almanya’dayız. 26-29 Ağustos tarihleri arasında, Zonguldaklı hemşerilerimizin de yoğun olarak yaşadığı Bielefeld’de, Almanya’daki vatandaşlarımızın sorunları ve çözümleri konusundaki etkinliklere katıldık” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi