Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler kararnamesi ile görevden alınan ve Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Erdoğan Bektaş, Valilik önünde düzenlenen tören ile Ankara’ya uğurlandı.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, makamdan ayrılmasının ardından Valilik önünde gazetecilere açıklamada bulunarak, “Ben hiçbir projeyi durdurmadım benim projelerim de durdurulmasın, devam etsin. Ben Zonguldak halkına hakkımı helal ediyorum onlarda bana haklarını helal etsinler” dedi. 

Vali Erdoğan Bektaş, konuşmasının ardından bekleyenlere kısa bir konuşma yaparak, ‘Ben herkese hakkımı helal ediyorum’ dedi.

Ardından, Vali Bektaş, muhtarlar, daire müdürleri, çalışma arkadaşları ve gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Ankara’ya hareket etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın uğurlama törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Vali yardımcıları, Turgut Subaşı, Nevzat Taşdan, Hüseyin Ergi, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe kaymakamları, bazı belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Valilik çalışanları ile vatandaşlar katıldı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi