Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Soğuksu ve Pazar esnafını ziyaret etti.

Uzun ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nun esnaflarımızın sorunlarına yönelik açıkladığı 17 maddelik çözüm önerilerini anlatmak, bunların dışında esnafımızın başka talepleri olup olmadığını öğrenmek için yanlarındayız” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı  Ebru Uzun, İlçe eğitim sekreteri Süleyman Kurt, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Oktay Girgin ve merkez ilçe gençlik kolları başkanı Özgür Arslan ile birlikte Soğuksu ve pazar yeri esnafını  ziyaret ederek esnafa Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nun çözüm önerilerini anlatarak, Kuşadası Belediyesinden gelen  2000 maskeyi pazar yeri esnafı ve halka dağıttı .

Ayrıca merkez ilçe  gençlik kolları başkanlığı tarafından yürütülen halkın gerçek talepleri ve CHP'den beklentilerini  doğru tespit etmek için yürütülen anket çalışmasına da devam edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi