Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar’ı sendika binasında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesini ziyaret ederek tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar’a çiçek takdim eden CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, “Bu güzel günde sizleri ziyaret etmek istedik. Sizlerle biraz dertleşmek istedik” diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar ise şunları söyledi, “Sivil toplum örgütleri olarak daha sık bir araya gelip istişare etmek gerek. Olaylara farklı bakabiliriz ama bizim hep söylediğimiz bir ifade var. 83 milyon bir ve beraber yaşamayı, birbirimize saygı duymayı öğrenmek zorundayız. Demokrasinin olmazsa olmazı da bu zaten, güzelliği de bu aynı zamanda. Dolayısı ile biz aynı şehirde yaşayan insanlar olarak birbirimizi daha fazla tanımak, daha fazla istişare etmek, sadece belli günlerde değil şehir adına, insanlarımız adına her zaman, her platformda beraber olmanın önemli olduğuna inanıyorum. Tabi bu geciken ziyaret mutlaka ziyaretin en makul olanı da atalarımız öyle diyor; karşılıklı olanıdır. İnşallah bundan sonraki süreçte daha sık ve karşılıklı olarak da devam eder.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi