AK Parti Milletvekili Polat Türkmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Türkmen yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"İstiklal mücadelemizde eşsiz bir kahramanlık destanı yazan aziz milletimizin, iradesini hayata geçirme yolunda sergilediği azim, başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine de ilham kaynağı olmuştur.

Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulduğu günden bu yana geçen 101 yılda, vatandaşlarımızın huzur, refah ve barış içinde yaşaması, ülkemizin daha müreffeh hale gelmesi için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir.

Milletimiz, yurdun her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için birbirine kenetlenmektedir. Tarihi, medeniyeti, kültürüyle olduğu kadar, büyük potansiyeliyle de dikkatleri üzerine çeken Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasi kültürü, hukuk devleti kimliği, güçlü ekonomisi ve aktif dış politikasıyla 21. yüzyıla damgasını vuracağına bütün kalbimle inanıyorum.

Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki ışık ve yüreklerindeki umutlar bizlere daima güç vermektedir. Çocuklarımızın barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirmek en büyük emelimizdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyanın her köşesinden gelen çocukların da katımıyla bir şenlik atmosferinde kutlanıyor olması, millet olarak çocuklara verdiğimiz değerin en güzel ifadesidir. Hedefimiz kendi evlatlarımızla birlikte dünyanın bütün çocuklarına huzur, refah ve güven içinde yaşayacakları bir gelecek inşa etmektir.

Bu duygularla Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyor, Mensubu olmaktan, ülkeme ve şehrimize çatısı altında hizmet etmekten gurur duyduğum TBMM’nin 101. Kuruluş Yıldönümünün ülkemize, halkımıza ve demokrasimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Gerek Kurtuluş Savaşımızda, gerekse terörle mücadele sırasında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet Milletimize başsağlığı diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi