Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.

ZTSO Başkanı Metin Demir’i ziyaret eden Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, şunları söyledi: “Zafer Partisi olarak Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Metin Demir'i ziyarete geldik. Partimizin ekonomi politikaları konusunda 4 deniz 4 bölge olarak bir sunum hazırladık. Zonguldak'ın parlayan yıldızı olması hasebiyle ve ortaya koyduğu projelerle çok güzel bir işi başarıyorlar ve biz de yakinen takip ediyoruz. Batı Karadeniz Bölgesi'nde başta Zonguldak olmak üzere Önümüzdeki 20 yılda çok gelişeceğini öngörüyoruz ve buna öncülük eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ile fikir alışverişinde bulunmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bölgemizin parlayan yıldızıdır ve önümüzde ki 20 yılda Zonguldak başta olmak üzere Batı Karadeniz Bölgesi çok gelişecek ve buna öncülüğü de Zonguldak Sanayi ve Ticaret Odası yapacaktır" dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Zafer Partisi ve Sayın Genel Başkanı bizim ilgiyle takip ettiğimiz önemli siyasi odaklardan birisidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi