Ak Parti Zonguldak İl Başkan yardımcısı Muammer Avcı, Kilimli Sahil Yolu ve tünel içlerinde asfaltlama işine başlanılacağını belirtti.

Asfaltlama işine İkinci makas yönünden Kilimli istikametine doğru başlanacağını ifade eden Ak Parti Zonguldak İl Başkan yardımcısı Muammer Avcı, açıklamasına şöyle devam etti:

“İlk etapta Zonguldak merkezini, Kilimli İlçemize bağlayacak olan Tüneller ve Kilimli sahil yolu projesinde, tünel içi asfaltlama çalışmalarına Perşembe günü başlanacak. Serimi yapılacak asfalt, Bitüm alaşımlı sathi kaplama ( BSK ) şeklinde, dayanıklılık yönünden kalitesi yüksek türde olacaktır. Asfalta, İkinci makas yönünden Kilimli ilçemiz istikametine doğru ilk tüplerden başlanıp, etap etap devam edip, en son olarak Aslankayası tünelleri ile nihayetlenecektir. Çalışma ile ilgili iş makineleri ve finişer asfalt serme aracı bugün Zonguldak’a geldi. Yüce Allah’tan, projenin asfaltlamasının, kazasız, belasız ve yılsonu hedefi doğrultusunda ilerlemesini temenni ediyoruz. Zonguldak’ımıza hayırlı olsun.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi