AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in şehrimizi ziyaretlerinde bizlere duyurduğu müjdeler daha ilk haftadan bir bir gerçekleşmeye başladı” dedi.

Tosun açıklamasında,”Yatırımlarımıza Bilim Sanat alanında da devam ediyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Bizler AK Parti teşkilatları olarak icraatlarımızı bir an önce hizmete koymayı kendimize şiar edinmiş bir ekibiz ve elimizden gelenin en iyisini yapmak bizlerin aslı görevidir.

Bu kapsamda ilimiz bünyesinde, 2020 Yılında yapımı tamamlanan ve kullanılmayan 16(On altı) derslikli Okul binasında, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılından itibaren, bir yıl süreyle İngilizce ağırlıklı Yabancı Dil eğitimi verilecek hazırlık sınıflı olmak üzere, her yıl 3(Üç) şubeden oluşan 90(Doksan) öğrenci kabul edecek "Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi" açılmıştır. Şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Ayrıca ;Yatırımlarımıza Bilim Sanat alanında da devam ediyoruz. Alaplı, Çaycuma ve Devrek İlçelerimizde, genel zihinsel, görsel sanatlar veya müzik alanlarında özel yetenekli olduğu tespit edilen öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi ve yeteneklerini en üst düzeyde kullanmalarının sağlanması amacıyla öğrencilerimize eğitim verilmesi için Bilim ve Sanat Merkezleri açılış onayları gelmiştir. Hayırlı, uğurlu olsun. Bu projelerde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi