Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, kongre süreci, şehri etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte yapımı devam eden ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Zonguldak genelindeki projeleri başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takip edildiğini belirten Tosun, “Verilen talimatla bakanlarımızda bu bölgeyi takip ediyorlar. Bu dönem cumhurbaşkanımızın desteği ve belediye ile beraber Zonguldak’ta çok güzel çalışmalar yapılacak. Zonguldak 2023 yılına kadar projelerin çoğunun bittiği ve sonuna gelindiği günleri yaşayacak” dedi.

Zonguldak 2023 yılına kadar projelerin çoğunun bittiği ve sonuna gelindiği günleri yaşayacak diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, açıklamasına şöyle devam etti:

HEDEFİMİZ ZONGULDAK’TA GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAK

“Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı olarak 7. Olağan Kongremizi 8 Şubatta yaptık ve Cuma günü mazbatamızı aldık. Yönetimimizde daha önce görev alan arkadaşlarımıza teşekküre diyoruz yeni görev alan arkadaşlarımızın da başarılı olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz yeni yönetimimizle beraber Zonguldak’ta güzel işlere imza atmak. Önümüzde 3 yılımız var inşallah bu süre içinde bütün teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olması için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni yönetimimizle ilk toplantımızı yaparak tanışacağız. Önümüzdeki günlerde de görevlendirmeleri yapıp çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

EN BÜYÜK SIKINTIYI ELEKTRİK KESİNTİLERİNDEN YAŞADIK

Bilindiği gibi bu hafta içinde yoğun kar yağışı oldu. Belediyelerimiz ve özel idaremiz karla mücadele noktasında tedbirlerini almıştı ancak kar fazla yağınca bazı aksaklıklar oldu. Buna rağmen bütün ekipler sahada can siper hane çalıştılar. Bu süreçte en büyük sıkıntıyı elektrik enerjisi kesintilerinden yaşadık. Tedbirlerin alınmasına rağmen sıkıntılar fazla oldu. İnsanlarımız elektriksiz kalınca zor durumda kalıyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde çare bulunur ve bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Şahsım adına vatandaşlarımızdan özür diliyorum ama afet durumlarında bu tür sıkıntılar olabiliyor. Bu sıkıntıların bir daha yaşanmaması için, insanların mağduriyet yaşamamaları için belediye başkanlarımız, ilçe teşkilat başkanlarımız, özel idaremiz, valiliğimiz, AFAD’ımız, Salık Müdürlüklerimiz ve diğer müdürlüklerimiz ellerinden gelen çabayı gösterdiler.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ŞEHRİMİZİ BİR BAKANIMIZ ZİYARET EDECEK

Zonguldak’la ilgili projeler ve yatırımlar konularını takip ediyoruz. Vekillerimiz Zonguldak için Ankara’da bizlerde burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Henüz netleşmedi ama büyük ihtimalle önümüzdeki hafta bir bakanımız Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Program belli olduğu zaman basın yoluyla paylaşacağız. Zonguldak’ta projelerin hızlı yürümesi, yapılacak çalışmaların daha hızlı yapılması noktasında ekiplerimizle beraber var gücümüzle çalışacağız. Şehrimizde Ulaştırma Bakanlığımızın projeleri devam ediyor. Mithatpaşa 1-2 tünellerinin oradaki kavşak düzenlemesi, uzunkum mevkiindeki kavşak düzenlemesi, üniversite hastanesi altında bulunan köprülü yol çalışması, Filyos Projesi çalışmaları, cami inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah sayın cumhurbaşkanımızın katılımıyla Kadir Gecemizde camimizi açacağız. Hastane inşaatımızda sona yaklaşılıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projeleri var bunlarda takip ediliyor. Lavuar Alanının ihalesi yapılacak. Sahil Projesi çalışmaları devam ediyor.

2023 YILINA KADAR BİRÇOK PROJE BİTMİŞ OLACAK

Belediyemizin seçim zamanı verdiği sözler noktasında bazı projelerimiz bir bir hayata geçiriliyor. Projelerin yer temini ve ihale süreci biraz zaman alıyor ama hızlı bir şekilde devam ediyor. Projelerimizi başta sayın cumhurbaşkanımız takip ediyor. Verilen talimatla bakanlarımızda bu bölgeyi takip ediyorlar. Bu dönem cumhurbaşkanımızın desteği ve belediye ile beraber Zonguldak’ta çok güzel çalışmalar yapılacak. Bu noktada başta sayın cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, vekillerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Zonguldak 2023 yılına kadar projelerin çoğunun bittiği ve sonuna gelindiği günleri yaşayacak.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi