Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, partisinin tamamlan ilçe kongreleri sonrasında yeni ilçe başkanları ile birlikte Kilimli belediyesine ait Radartepe tesislerinde bir araya gelerek ilçeler için planlanan çalışmaları istişare edildi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “Genel Merkez'imiz tarafından başlatılan yeni Üye Kampanyamızın detaylarını görüştük. Kutlu yürüyüşümüzde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Toplantımızda almış olduğumuz kararlar ilçelerimize ilimize hayırlar getirsin inşallah” dedi.

Tosun açıklamasına devam ederek, “Üyelik noktasında teşkilatlarımızın ilçelerde yapmaları gerekenleri kendilerine ilettik. Yeni İlçe Başkanlarımıza vatandaşa dokunun yanlarına gidin telkinlerinde bulunduk. 2023 yılında seçim olmasına rağmen çalışmalara şimdiden başlamaları konusunda köylere gitmelerini söyledik. İlçe başkanlarının sıkıntılarını kendilerinden dinledik. Toplantıda yeni ilçe başkanları birbirlerini tanıdılar. Kaynaştılar. Kongre sonrasında ilk defa bir araya geldiler.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın 1 milyon üye sözü var. Zonguldak olarak buna ne kadar katkı sağlarız onun çalışmasını yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, merkez ilçe ile birlikte ilçelerin kongrelerini tamamladıklarını, her hafta bir ilçe başkanlığının toplantısına katılmayı hedeflediklerini de ifade ederek, ilk olarak 6 Ekim 2020 Salı günü yapılan Gökçebey İlçe Kongresine katıldıklarını sözlerine ekledi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi