AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ankara’da yapılacak ve 2 gün serecek olan il başkanları toplantısına katılacak.

Tosun yapılacak il başkanları toplantısı ile ilgili açıklamasında, “Perşembe ve Cuma günü İl başkanları toplantısına katılacağız. İlk toplantımız Perşembe günü (bugün)  saat 4’de Karadeniz bölgesi il Başkanları ile Teşkilat Başkanımızın başkanlığında bir toplantı yapılacak. Daha sonra 81 il başkanının katıldığı bir toplantı yapacağız. Orada aylık çalışma planlarımız, kongre süreci büyük bir ihtimalle onlar değerlendirilecek. İl Başkanlarıyla görüş alış verişinde bulunacağız” diyerek şunları söyledi:

“Cuma günü de, hem il Başkanları, Belediye Başkanları, il Genel Meclisi Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları başkanının da katılacağı, Cumhurbaşkanımızın başkanlık ettiği genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacağız. Tabi o toplantımızda, hem Bakanlarımız, hem Bakan yardımcılarımız da olacak. Bölgelerdeki yapılacak projelerle ilgili orada birinci ağızdan söyleyecekler. Bizim her ay yaptığımız bir toplantı. İnşallah bu ay da, 30-31 Ocak’ta toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.

Toplandı sonunda şehrimize dönerek Genel merkezimizden aldığımız direktifler doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Biliyorsunuz bizim kongre sürecimiz devam ediyor. 3 tane beldemizin kongresini tamamlamıştık. 22 Şubat’ta Alaplı, 23’ünde de Kozlu’da ilçe kongrelerimiz başlayacak. Peşinden de diğer ilçelerimizin kongrelerini yaparak Haziran ayına kadar ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Milletvekillerimizle beraber projeleri takip ediyoruz.  Zonguldak’ta yapılacak yatırımlarla ilgili Ankara’da yapılacak işlerle ilgili girişimlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor”

AK Parti İl Başkanları toplantısına, İl Başkanı Zeki Tosun’un yanı sıra, Belediye Başkanı Dr.  Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk da katılacak. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi