Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi hükümetimizin yaptığı icraatlar ile ilgili broşür bastırdık, bunları arkadaşlarımız sahaya çıkarak dağıtmaya başladılar” dedi.

Tosun açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın selamı ile birlikte vatandaşları bilgilendirmek için, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve Ana kademedekiler ile bütün ilçelerimizde dağıtımına başladık. Pazar günü de bu dağıtıma devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza AK Partinin yaptıklarını bilgilendiriyoruz. Şu anda 50 bin adet bastırdık. Bunların dağıtımını yapıyoruz. Peşinden 50 bin adet daha gelecek. İlimizin en ücra köşesine kadar 8 ilçede aynı anda dağıtımlarını yapıyoruz. Köylerde, mahallelerde dağıtılıyor, esnaflarımıza, kadın kollarımız evlere tek tek giderek Cumhurbaşkanımızın selamı ile birlikte broşürlerimizi dağıtıyoruz” diye konuştu.

BAKAN PAKDEMİRLİ’NİN GELİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, geçtiğimiz hafta sonu Cuma günü ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ilimize yaptığı ziyareti de değerlendirerek şunları söyledi:

“Tarım Bakanımız Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tarım OSB, Gökçebey OSB’nin ardından sektördeki arkadaşlar ile buluştu. Orada dertlerini sıkıntılarını tek tek aldı. Önümüzdeki günlerde devam eden Orman Bölge, DSİ, Tarım ve Su gibi projeleri ne varsa bakanımız açıkladı. Zonguldak’a güzel bilgiler vardı. Başta Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Zonguldak için her şey hayırlı olur.

Önümüzdeki günlerde diğer bakanlarımız da ilimize ziyaretlerde bulunacaklar. Her bakanlığın projeleri devam ediyor. Şimdiden Zonguldak halkının yaklaşmakta olan 2022 yılını tebrik ediyorum” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi