7. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçilen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Adliyesinde mazbatasını aldı.

8 Şubat Pazartesi günü yapılan AK Parti 7. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden Ak Parti Zonguldak İl Başkanı seçilen Zeki Tosun, İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Zonguldak Adliye Binası İl Seçim Kurulunda düzenlenen mazbata törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.

Mazbata alma törenine Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetimi, ilçe ve belde teşkilat başkanları ve yönetimi ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, şunları söyledi:

ÇALIŞMALARIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

“8 Şubat Pazartesi günü 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın video konferansla katıldığı, Genel Başkan yardımcımız Hayati Yazıcı, eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Zonguldak ve bölge milletvekillerimiz, komşu illerimizin il başkanları, belediye başkanlarımız ile bütün teşkilatlarımızın katıldığı coşkulu bir kongre yaptık. Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün mazbatamızı aldık. Öncelikle yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. Üçüncü kez il başkanı olarak inşallah 2023’e kadar yeni yönetimimizle beraber çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek veren milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimiz görevleri nedeniyle bugün aramızda olamadılar. Önümüzdeki hafta vekillerimizle birlikte olacağız.

ZONGULDAK’TA DAHA GÜZEL İŞLER YAPMAK İÇİN GÖREVE GELDİK

Yönetimimiz 30 kişiydi şimdi yönetim kurulumuzda 40 arkadaşımız var. Genç bir yönetimimiz var. İnşallah bu yönetimle beraber bundan sonra Zonguldak için güzel şeyler yapmak için göreve geldik. Zonguldak için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu dönem Zonguldak’ta belediyeyi almakla beraber her geçen gün Zonguldak’ın çehresi değişiyor. Her yer şantiye alanına döndü. Sadece Zonguldak değil Kozlu ve Kilimli ilçelerimizde aynı. Bütün bölgelerimizde çalışmalar var. Merkezi hükümetimizin yaptığı çalışmalar var. Kısacası Zonguldak 2023’e giden bu yolda güzel işler yapmaya devam edecek. Bizlerde yapılan çalışmaların bir nebze parçası olacağız. Zonguldak’ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak adına hep beraber çalışacağız. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha önce yönetimimizde olup şuanda olmayan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Kısacası biz inşallah bu dönemde bütün arkadaşlarımla beraber Zonguldak için el ele verip daha güzel şeyler yapacağız. Zonguldak bizi izlemeye devam etsin.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi