Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret etti.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve yönetimi, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetimini parti binasında ziyaret etti.

EROL: “ZONGULDAK’TA GÜZEL PROJELERE İMZA ATILMAK İSTENİYOR”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol: “12 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görüldüğü tarihten bu zamana kadar kapalıydık, siyasette yerel anlamda biraz durgundu. CHP Zonguldak İl Başkanlığı daha önceki bir tarihte kongre yapmıştı ama biz onları ziyaret edememiştik bu ndenle ilk ziyaretimizi CHP Zonguldak İl Başkanlığına yaptık. Şimdide Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Bey ve yönetimine nezaket ziyareti yaptık. Ziyaretimizde Zonguldak’ın gündemleri ve projeleri konuşacağız. Ak Parti bu dönem Zonguldak’ta güzel projelere imza atmaya çalışıyor. Yapılan her olumlu çalışmada biz kendilerini takdir ediyoruz” dedi.

TOSUN: “HER DAİM YAN YANA GELMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise şunları söyledi: “Kıymetli il başkanımızın dediği gibi Türkiye’deki Kovid vakalarından sonra siyasete biraz ara vermiş gibi gözükse de hem onların hem bizlerin çalışmaları telekonferans sistemiyle devam etti. Bugünde kendileri kongrelerinden sonra bize ziyarete geldiler. Kendilerine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Biz Zonguldak’ta Ak Parti ve diğer partilerle beraber Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Her daimde yan yana gelmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ımıza yeni bir vali atandı. Bugünde valimizle Zonguldak için görüşme yapma şansımız oldu. İnşallah bundan sonra devam eden projeler ve yapılacak işler konularında valimiz ve başkanlarımızla istişare ederek Zonguldak’ta yapılması gereken ne varsa bunların yapılmasının gayreti içerisinde olacağız. Ayrıca halkımızın Kovid konusunda daha dikkatli olmalarını, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Çünkü geçti deme şansımız yok ama Zonguldak bunu güzel bir şekilde atlattı inşallah bundan sonra daha güzel günler Zonguldak’ımızı bekleyecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi