Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, insanların Zonguldak’tan göç etmeyeceğini, şehre gelmek için can atacaklarını söyledi.

Zonguldak Belediyesince Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi ve Meşrutiyet Mahallesi Gazipaşa Caddesinde başlayan asfalt çalışmasını değerlendiren Tosun, “Kısa zamanda Zonguldak ve çevresi daha güzel bir hale gelecek” dedi.

Belediyemiz projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye tek tek devam ediyor diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, açıklamasına şöyle devam etti:

“Tabi 31 Mart’tan bu tarafa 7 ay geçti. 7 aydır Belediyemiz de projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye tek tek devam ediyor. Çok kötü olan 3-4 mahallemizde alt yapı ve asfalt çalışmalarını bitirdik. Geçtiğimiz Pazar günü de şehir merkezine girdik, önce alt yapılarını yaptık, bu hazırlıklar bittikten sonra şimdi de asfalt dökümü başladı. İnşallah yarın akşam Gazipaşa Caddesi’nin asfalt dökümünü de bitirmiş olacağız. Tabi ondan önce Orman Bölge Müdürlüğü’nün oradan Kilimli’ye kadar olan kısmın 10 yıldır yapılmayan Emirgan rampasının daha önce 2004’de yaptığımız genişletme çalışmasından sonra bir kazma dahi vurulmayan bölgenin de asfaltını bitirdik. Vatandaşlarımız bu yapılan hizmetlerden memnun. Biz önce Belediye Başkanımıza, bize destek veren merkezi hükümete teşekkür ediyoruz. Bu hizmetleri hep beraber göreceğiz. Burada önemli olan vatandaşlarımızın biraz sabırlı olmaları, göreceksiniz kısa zamanda Zonguldak ve çevresi daha güzel bir hale gelecek. Artık insanlar bu şehirden göç etmek değil, bu şehre gelmek için can atacaklar.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi