AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, parti toplantı salonunda ilçe başkanları ile bir araya geldiler.

İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısına, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan katıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın ilçe başkanlarımız ile her ay yaptığımız toplantıda bir araya geldik. AK Parti Genel Merkezinde il başkanları toplantısını geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapmıştık” diyerek şunları söyledi:

“O toplantıda alınan kararları değerli ilçe başkanlarımız ile istişare ederek önümüzdeki günlerde Zonguldak ve ilçelerinde yapacağım çalışmalarda görüş alış verişinde bulunmak için bugün bir aradayız. Teşkilat çalışmaları noktasında olsun bundan sonra yapacağım toplantılar için ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum.

Salı günler ilçe başkanları kendi yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geliyorlar. Onun için bütün çalışmalarda bilhassa hafta sonları beraber çalışmalarımız devam ediyor. Genel Merkezin verdiği talimatlar doğrultusunda teşkilat çalışmaları üye çalışmaları, geçen haftalarda yaptığımız teşkilat akademisi ve siyaset akademisi çalışmalarını değerlendiriyoruz. Bu arada bakanlarımız merkez ve ilçelerimize geliyor. O konularda sayın ilçe başkanlarımız ile istişare yapıyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi