DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş yaptığı açıklamada, “Özellikle sağlık çalışanlarına yönelik şiddet asla ama asla affedilecek bir husus olmamalıdır” dedi.

Keleş açıklamasında, “Şiddet uygulayan en ağır şekilde ceza almalıdır” diyerek şunları söyledi:

“Hepimizin hayatı bir pamuk ipliğine bağlı. Belki biz belki de sevdiklerimiz öyle bir an gelecek ki o şiddet mağduru doktorlar tarafından tedavi edileceğiz. Her zaman bunun bilincinde olmalıyız ve doktorlarımızı baş tacı yapmalıyız.

Özelliklede böylesine zorlu bir pandemi sürecinde verdikleri mücadeleyi bir düşünelim. Salgın boyunca sağlık çalışanlarının canhıraş bir şekilde çalıştığını hepimiz görüyoruz. Çoğu zaman ailesinden, eşinden, çocuğundan uzak kalmak zorunda kaldılar ve kalıyorlar.

Bu farkındalıkla sağlık çalışanlarına karşı davranışlarımızı tekrar gözden geçirmeliyiz. Özelliklede sağlık çalışanlarına yönelik şiddet asla ama asla affedilecek bir husus olmamalıdır. Bu kabul olunamaz tutumu sergileyen, şiddet uygulayan en ağır şekilde ceza almalıdır.

Sağlık çalışanlarının maruz kaldığı şiddet, çirkin saldırı malesef bu defada ilimizde gerçekleşmiştir. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görev yapan göz hastalıkları doktoru, Araştırma Görevlisi Samet Turhan doktorumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisine Allah'tan acil şifalar diliyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi