CHP Kilimli ilçe başkanı Erol Sarıal, basın toplantısı düzenledi. İlçe yönetim kurulu üyelerin de hazır bulunduğu toplantıda CHP Kilimli İlçe örgütü yerel yönetim çalışma raporu açıklandı.

Kilimli'deki yerel hizmetler, projeler ile devlet yatırımları hakkında genel bilgiler veren CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ayrıca yaşanan elektrik kesintileri eleştirdi ve halkın mağdur olduğunu de belirtti.

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal açıklamasında, ‘Doğalgaz ve asfalt hizmetleri Kilimli’den öteye geçemedi. Çatalağzı ve Muslu halkı asfaltsız ve doğalgazsız bırakılarak cezalandırıldı” diyerek şunları söyledi:

“Kilimli Belediyemizde, 31 Mart 2019 seçimleri sonucu AKP adına bir yönetim iş başına gelmiştir. Yeni seçilen belediye başkanımızın seçim vaatleri, zamanında yapılabileceği umudu ile seçmenimiz tarafından olumlu karşılanmış ve AKP Adayı Kamil Altun Belediye başkanı seçilmiştir. Seçim sonucunda, tarafımızdan bir yıllık icraatını görmek üzere yeni belediye yönetimine zaman tanınmıştır. Ancak herkes takdir eder ki, bir yıl  bitmeden toplum sağlığını derinden etkileyen, tüm çalışmaları aksatan salgın hastalık dönemi başladı.

Göreve yeni seçilen CHP Kilimli İlçe Yönetim Kurulu olarak bu durumda Belediye ekibinin vaat ettiği projelerin en azında başlatılabilmesi için eleştiri hakkımızı iki yıla çıkardık. Bu basın toplantımızın yapıldığı zamanda, Belediyemizin görev süresi iki yıla, İlçe Yönetimimizin görev süresi ise bir yıla girmiş durumdadır. Bu basın toplantısında, 2019 Mart Yerel Seçimlerinde neler vaat edildiğine ve iki yıllık icra sürecinde verilen sözler ve yapılan çalışmalar ortada” (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi