Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Ankara Arena Spor Salonunda “Burada gelecek var” sloganı ve geniş katılımla 1. Olağan Büyük Kongrelerini yaptıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi olarak gerçekleştirdiğimiz kongreyle Milli Görüşün tek temsilcisi olduğumuz tescillenmiştir diyen Sarı, “Milletimiz bizleri gördüğünde “tamam bunlar iktidara geliyorlar” demeleri için gayret edeceğiz. Biz uyuyan devi uyandırdık ve Milli Görüşü tekrar ayağa kaldırdık. Milli Görüşün gerçek sahibinin milletimizle beraber Yeniden Refah Partisi olduğunu kanıtladık” dedi.

Tüm Zonguldaklı hemşerilerimiz ve teşkilatlarımızı Yeniden Refah Partisi çatısı altında birleştirmek istiyoruz diyen Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, konuşmasına şöyle devam etti:

KONGREMİZE 44 BİN KİŞİ KATILDI

“1. Olağan Büyük Kongremizi yaptık. Kongremize Zonguldak olarak güçlü bir şekilde teşkilatlarımız ve bizi sevenlerimizle beraber katıldık. Bu doğrultuda Zonguldak il genelindeki tüm teşkilatlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa bir süre içerisinde Zonguldak’tan Ankara’ya beklediğimizin üzerinde katılımla gitmek bizi çok mutlu etti. Ankara’ya gittiğimizde mahşeri kalabalıkla karşılaştık bu da bizi ayrıca mutlu etti. 1. Olağan Büyük Kongremize polisin kayıtlarına göre 44 bin kardeşimiz katıldı. Kongremize katılımın çok olmasından öteye kongremizdeki heyecan, coşku gerçekten görülmeye değerdi. Orada 7’den 77’ye genci, yaşlısı, bayanı, erkeği herkesin Yeniden Refah Partisini yapılacak ilk seçimde iktidar olabilmesi için mücadele edeceğine kani olduk. Bu heyecan ve şevkle de şehirlerimize döndük.

TEŞKİLATLARIMIZI TAMAMLIYORUZ

Çok kısa sürede teşkilatı ayağa kaldırmak, partiyi yeniden kurmak zor bir meseleydi ama Genel Başkanımız ve Ankara yönetimimiz bu işin üstesinden geldi. İllerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz, mahallelerimiz topyekün bu çalışmalara katılarak çok büyük bir kongre gerçekleştirdik. Genel Başkanımız kongremizde Türkiye ve dünya için yapmamız gerekenleri anlattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bütün teşkilatlarımızı da tebrik ediyoruz. Teşkilatlarımızı tamamlayıp bundan sonraki süreçte Zonguldaklı hemşerilerimizle çok daha iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. İlçelerimizi tamamladık, belde teşkilatlarımızı oluşturmaya başladık. Eskiden ulaşamadığımız beldelerimizde şuan da yönetimler oluşturuyoruz. Köy temsilcilerimizi de bulmaya başladık.

MİLLİ GÖRÜŞ HALKIMIZIN KENDİSİDİR

Yeniden Refah Partisi olarak gerçekleştirdiğimiz kongreyle Milli Görüşün tek temsilcisi olduğumuz tescillenmiştir. Milletimiz bizleri gördüğünde “tamam bunlar iktidara geliyorlar” demeleri için gayret edeceğiz. Biz uyuyan devi uyandırdık ve Milli Görüşü tekrar ayağa kaldırdık. Milli Görüşün gerçek sahibinin milletimizle beraber Yeniden Refah Partisi olduğunu kanıtladık. Şimdi milletimizin bizlere vereceği desteklerle Yeniden Refah Partisini iktidara taşıyıp hocamızın yaptığı bütün çalışmaları hep birlikte yapacağız. Toplumumuzun her ferdine Yeniden Refah Partisinin bir müjdesi var. En büyük müjdelerimizden bir tanesi emeklimize, işçimize ve memurumuza olacak. İktidara geldiğimizde hepsinin maaşlarını yüzde 50 artıracağız. Esnafımızın, çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Üniversite okuyan kardeşlerimizin aldıkları kredileri de biz geri almayacağız. Gencinden yaşlısına toplumumuzun her ferdine müjdelerimiz var. Ama bunları gerçekleştirebilmek için halkımızdan destek isteyeceğiz. Biz Milli Görüş olarak halkımızın kendisiyiz. Milli Görüşte halkımızın özüdür, ruhudur. Nu nedenle biz hiçbir kardeşimizi kendimizden uzak görmüyoruz. Düşüncesi, fikri, inancı ne olursa olsun yeter ki vatanını, milletini, dinini, ülkemizi seven devletine, milletine karşı olmayan, terörist olmayan her kardeşimize kapımız açık. Biz yeniden Zonguldak, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya söylemimizi gerçekleştirmek için tüm Zonguldaklı hemşerilerimiz ve teşkilatlarımızı Yeniden Refah Partisi çatısı altında birleştirmek istiyoruz.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN 

Editör: Haber Merkezi