Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Zonguldak’ta görev tapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kent Merkezinde yapılan çalışmalara değinen Sarı, “Merkez ilçe olarak Zonguldak Belediyesinin çalışmalarını görmüyoruz TOKİ tarafından yapılan çalışmaları görüyoruz. Belediye Başkanımızın biraz daha aktif olmasını istiyoruz” dedi.

Ak Parti hükümetinin yıllardan beri Zonguldak’ı cezalandırdığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, konuşmasına şöyle devam etti:

300 BİN ÜYEYE ULAŞTIK

“Yeniden Refah Partisi olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Köylerimizde, mahallelerimizde, beldelerimizde, ilçelerimizde esnaf ve halk ziyaretleri yapıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde gördük ki milletimiz Yeniden Refah Partimizi ve rahmetli Erbakan hocamızın yolundan gidecek yeni bir ismi bekliyormuş. Bunu da liderimiz Doktor Fatih Erbakan olduğunu anlıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri daha fazla çalışmaya yönlendiriyor. Yeniden Refah Partisi olarak 2018 yılında kurulduk bir sene içerisinde büyük kongremizi gerçekleştirerek 81 il 900’e yakın ilçede teşkilatlarımızı oluşturduk. Yaklaşık iki buçuk yıl içerisinde de Türkiye genelinde Yargıtay’a yazılı olarak girilen 149 bin üyemiz var kayıtlara girmeyen üyelerimizle birlikte 300 bin üyeye ulaşmış bulunuyoruz. Şuanda mecliste gurubu olan bazı partilerde dahi bu kadar üye yok.

ZENGİNİ ZENGİN FAKİRİ FAKİR YAPAN BU SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ

Bilindiği gibi 2023 yılında ülkemizde olağan genel seçim olacak. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi olarak iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah 2023 seçimleri sonunda partimizi meclisimizde etkili bir siyasi parti olarak göreceksiniz. Yeniden Refah Partisi olarak fakiri daha fakir zengini daha zengin yapan bu sistemden kurtulacağız. Biz bu sistemi çöpe atacağız. Biz ülkemizdeki zenginliği tüm vatandaşlarımıza adil bir şekilde paylaştıracağız. Ülkemiz zengin, kaynaklarımız zengin ve biz bu zenginliğimizi 83 milyon vatandaşımıza adil paylaştırdığımız zaman bu sıkıntıların ortadan kalkacağına, işsizlik sorunumuzu halledeceğimize inanıyoruz. İktidara geldiğimiz gibi emeklimiz, işçimiz, memurumuza en az yüzde 50 zam yapacağız. Bunu hazırladığımız kaynak paketlerimizle yapacağız. Her ilimize fabrikalar kuracağız.

BELEDİYE BAŞKANI KREDİ ALMAKLA BU İŞLERİN ÇÖZÜLEMEDİĞİNİ ÖĞRENMİŞ OLDU

Lavuar Alanı Projesini Zonguldak Belediyesinin kendi başına yapabilecek kapasitesi yok. Sayın Belediye Başkanımızda zaten “biz bu borçlardan biran önce kurtulmalıyız” dedi ama ilk göreve başladığı ay hemen 20 milyon civarında kredi almıştı. Kredi almakla bu işlerin çözülemeyeceğini öğrenmiş oldu. Lavuar Alanı Projesini artık 2023 senesinde Allah'ın izniyle biz yaparız. Merkez ilçe olarak Zonguldak Belediyesinin çalışmalarını görmüyoruz TOKİ tarafından yapılan çalışmaları görüyoruz. Belediye Başkanımızın biraz daha aktif olmasını istiyoruz. Zonguldak Belediyemiz yollarımızı yapmaya çalışıyor ama plansız, programsız yapıyorlar. Yeni Caminin karşısında aylardan beri yapılamayan sokaklar var. Esnafımız ve vatandaşımız mağdur. Merkezde bir menfez açtılar 1 ay oldu bir menfezi yapamıyorlar. Maalesef bilinçsizce bilgi eksikliğinden kaynaklanan zararda verdiler. Bunlar yapılamayacak şeyler değil ama belediyeyi yöneten kardeşlerimizin olaylara çok hakim olmadığı ortaya çıkıyor. İnşallah derlenip toparlanırlar biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız.

AK PARTİ HÜKÜMETİ ZONGULDAK’I CEZALANDIRDI

Ak Parti hükümeti yıllardan beri Zonguldak’ı cezalandırdı. Zonguldak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisinin elinde diye cezalandırdı. Belediyeyi aldıktan sonra TOKİ ile hizmet etmeye başladılar. Biz yapılana karşı değiliz ama bu zamana kadar niçin yapılmadığını gündeme getiriyoruz. Maalesef Zonguldak halkını cezalandırdınız. İnşallah bundan sonraki süreçte bu türlü yollara tevessül etmezler. Biz şuanda hiçbir ittifakta değiliz. Allah nasip ederse tek başımıza seçime girme düşüncesindeyiz. Önümüzde bir süreç var bu süreç içerisinde mevcut iktidar seçim sistemi getirecek bu seçim sisteminin nasıl olacağını henüz bilmiyoruz. İttifakların değeri artacak mı azalacak mı gördükten sonra bize yakışan, vatandaşımızın garipsemeyeceği, ne işiniz vardı orada demeyeceği belki de üçüncü bir ittifakı hayata geçireceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi