Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Soğuksu semtinde tanıtım ve üyelik standı açtı.

Stantta vatandaşlara Saadet Partisi'nin çözüm önerilerini anlatan broşürler ve çeşitli yayınların yanı sıra şeker ikramında bulunuldu.

Stantta bir açıklama yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer; milletimizin korkunç zamlar ve hayat pahalılığı altında inim inim inlediğini, temel giderlerini karşılamakta zorlandığını, ümitsiz ve çaresiz hissettiğini ancak umutsuz olmamak gerektiğini, Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi'nin milletimizin saadet ve selameti için çalışmaya devam edeceğini söyledi. 20 yılda çok şeyler yaptık diyen iktidarın 4 şeyi hiç bir zaman yapmadığını, yapamayacağını söyleyerek şöyle devam etti.

“Bu iktidar ağır sanayi ve yaygın kalkınma yapamaz. Bu iktidar havuz sistemi kuramaz. Bu iktidar denk bütçe yapamaz. Bu iktidar İslâm Birliği kuramaz. Bu sebeplerledir ki iktidar yolun sonuna gelmiştir.Milletimiz ilk seçimde bir çıkış yolu bulacaktır inşallah”

Üstünyer bu tür çalışmalarının devam edeceğini, milletimizin siyasi mücadeleye katılarak destek vermesinin önemli olduğunu vurguladı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi