Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve Çaycuma ilca Başkanlığı, ilçenin Perşembe Belde Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette, İl Başkanı Burak Erol'un yansıra, il yönetim kurulu üyeleri Seyfettin Aydemir, Cem Sait Baruönü, Cem Cemal Ünal, Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren ve ilçe yönetim kurulu üyesi Murat Akyüz yer aldı.

Burak Erol; Saadet Partisi olarak hem mahalli idarelerimizin çalışmalarını yerinde incelemek, hem beldemizin sorunlarını yakından görmek, hemde partimizin öneri ve dileklerini iletmek aynı zamanda toplumsal kutuplaşmanın önlenmesine ve kardeşliğin sağlanmasına yönelik olarak bu ziyaretlerimizi parti ayrımı gözetmeksizin yapıyoruz dedi.

Burak Erol milletimizin bir çok sorunlarla karşı karşıya olduğunu, işsizlik ve geçim sıkıntısının had sahfada olduğunu ifade ederek başlatmış oldukları #Geçimİttifakı kampanyası hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı İsmail İnam da; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek beldede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Görüşme mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olması temennileri ile sona erdi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi