Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve ekibi şehrimizde bulunan kurum ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerine devam ediyorlar.

Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne yeni atanan Canan Ayan ve Müdür Yardımcısı Mehmet Dürmeli'yi ziyâret eden Saadet heyeti Halk Eğitimi Merkezi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldılar, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Halk Eğitimi Merkezi Müdiresi Canan Ayan kurumlarının bir yaygın eğitim kurumu olduğunu, mesleki ve teknik birçok kurslarının olduğunu, şehrimizin nitelikli ara eleman ihtiyacı için vatandaşların bu kurslardan yararlanabileceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer de eğitim kurumlarımızın çok önemli olduğunu, geçmiş dönemlerde uygulanmış olan LİMME (Lise Mezunlarına Meslek Edindirme) Projesi'nin çok ilginç bir proje olduğunu, bu proje ile birçok düz lise mezununun meslek sahibi olarak iş bulduğunu, buna benzer projelerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirterek görevlerinde başarılar diledi.

Saadet Partisi Merkez İlçe ekibi Zonguldak Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Derneği Zonguldak Şube Başkanı Sinan Gürbüz ve çalışma arkadaşlarına da ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette ülkemizin tarım, hayvancılık ve arıcılık ile ilgili sorunları ve çözüm yolları hakkkında görüş alışverişinde bulunuldu. Saadet Partisi'nin konu ile ilgili çalıştay raporları takdim edildi.

Üstünyer'e yönetim kurulu üyeleri Muhammer Akbıyık, Seyfettin Çağırıcı, İl Yönetim Kurulu üyesi Muhammed Arif Demir eşlik ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi