Saadet Partisi Çaycuma İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz yıllarda vefat eden emektar milli görüşçü Ali Akça'nın torunun düğününe yoğun bir ilgiyle iştirak etti.

Yaklaşık otuz yıldır Milli Görüş'ün kapatılan partilerinde ve son olarak da Saadet Partisi'nde çeşitli görevlerde bulunan Ali Akça renkli kişiliğiyle ve azmiyle herkesin sempatisini kazanan bir isimdi.

Her seçimde elinden geldiğince çalışmayı kendine mecburiyet bilen Akça, kimi zaman traktörüne bağladığı hoparlörlerle, kimi zaman sokak sokak gezip broşür dağıtmasıyla, kimi zaman da kendi pişirdiği çorbayı yıllarca ücretsiz olarak ikram etmesiyle davasına ve milletine olan bağlılığını gösteriyordu.

Vefatının üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen onu her defasında hayırla yad eden ve geride bıraktığı aile bireylerini kendi ailesi gibi gördüklerini söyleyen Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren, "O bizim için çok kıymetli bir insan, bir agabeydi. Onun torunu bizim kardeşimizdir. Bu mutlu gününde onun mutluluğunu daha da artırmak için buradayız. Kendilerine iki cihan saadeti diliyoruz. " dedi

Editör: Haber Merkezi