Bir yandan teşkilât ve üye çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi bir yandan da esnaf ziyaretleri ile halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer yönetim kurulu ve kadın kolları ile birlikte Emral Çarşısı esnaflarını ziyâret ederek hem esnafların sorunlarını dinlediler hemde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular, çam sakızı çoban armağanı küçük hediyeler ve broşürler verdiler.

Esnaflar ise durumu idare etmeye çalıştıklarını, zorluklar yaşadıklarını, müşteri olmadığı için dükkan önlerinde sohbet ettiklerini, ülkemizin içine düştüğü bu durumu hak etmediğini artık bazı şeylerin değişmedi gerektiğini söylediler.

Üstünyer'de yaptığı açıklamalarda, taşkömürü üretiminin artırılması gerektiğini, enerji kaynaklarının önemini hiç bir zaman yitirmeyeceğini, bölgemizin önceden olduğu gibi yine kömürle, demirle, elektrikle, ateş tuğlasıyla, Filyos Endüstri Bölgesi'yle kalkınmaya devam edebileceğini, diğer gelir kaynaklarının da çeşitlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Üstünyer; "Yaşanabilir Zonguldak Merkez İçin Elele Hep Birlikte" sloganıyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi