Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığının 16 Şubat 2020 tarihinde yaptığı seçimde delegelerin teveccühü ile İl Başkanlığını kazanan Murat Pulat mazbatasını aldı.

Zonguldak Adliyesine çok sayıda partililer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte giden CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Alper Bozkurt’tan aldı.

Mazbatasını alan CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, adliye binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

PULAT: “SEÇİMİN KAZANANI CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLDU”

“Güzel bir seçim süreci yaşadık. Seçimin sonunda kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Oy veren vermeyen tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz bundan sonra işimize bakacağız. Yolumuz birlik beraberlik, sevgi ve saygı yolu olacak. Artık partimizin konularını sosyal medya veya basın önünde tartışmayacağız, kendi içimizde ve danışma toplantılarımızda konuşacağız. Elimden geldiğince kucaklayıcı olacağım. Ben ilçe başkanlığı da yaptım bir sıkıntı olmaz. Cumhuriyet Halk Partisini seven herkesle beraber yürüyeceğiz. Benim tek başıma çalışma durumum yok hep beraber bu işin altından kalkacağız.”

Mazbata töreninin ardından devir-teslim töreni için İl Başkanlığı binasına giden İl Başkanı Murat Pulat’ı eski İl Başkanı Hakkı Güney elindeki çiçekle karşıladı.

GÜNEY: “NAMUSUMUZ VE ŞEREFİMİZLE PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK”

Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde geçen devir teslim töreninde konuşan CHP eski İl Başkanı Hakkı Güney: “Partimizin il başkanlığında bugün coşkulu ve sevinçli bir gün yaşıyoruz. Ben ve ekibim 1 sene 8 ay namusumuz ve şerefimizle Cumhuriyet Halk Partisi koltuğunu Zonguldak’ta koruduk. Elimizden geldiği kadar örgütteki değerli yönetici arkadaşlarımla beraber partimizin Zonguldak’ta ve Türkiye’de layık olması gereken yere gelmesi adına mücadele ettik. Murat Pulat Başkanım gençlik kollarından beri birlikte çalıştığımız namuslu, şerefli ve Cumhuriyet Halk Partisi için bütün varlığını ortaya koyacak bir arkadaşımdır. CHP tabanından yetişen bir arkadaşımın görevi devralmasına sevindim. Ben Hakkı Güney olarak sayın il başkanıma bir telefon kadar yakınım. Hepimizin hedefi Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımaktır. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk.”

PULAT: “BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE PARTİMİZİ YÖNETECEĞİZ”

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat ise burada yaptığı konuşmada, “Değerli il başkanımla bir yarışa girdik kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber partimizi yöneteceğiz. Partimizi Zonguldak’ta 1’inci parti yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mazbata ve devir-teslim törenine; Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, CHP eski İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, Devrek ilçe Başkanı Yaşar Bükrü, Çaycuma ilçe Başkanı Şeref Köktürk, Kilimli ilçe Başkanı Erol Sarıal, Kozlu ilçe Başkanı Seyfettin Ceylan, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır ve çok sayıda partili katıldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi