Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Atatürk’ün 84. Ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uzun mesajında, “Ulusların, tarihlerinin yazılmasında çok önemli isimler vardır. Bu ulusların içerisinde, belki de bizim en şanslı olduğumuz taraf; dünyanın bugünde hayranlık duyduğu, gıpta ettiği M.Kemal Atatürk’ün Türk Ulusuna ait olmasıdır” diyerek şunları söyledi:

“Ancak ona karşı olan o sorumluluklarımız ve görevlerimiz her geçen gün biraz daha zorlaşmakta, eşsiz devrimcinin ilkeleri, hedefleri sürekli tehdit altında bırakılarak unutturulmaya çalışılmaktadır.

Bir yıl sonra 100.Yılını kutlayacağımız Cumhuriyet’imizin sonsuza dek var olabilmesi için aslında 10 Kasım’lar bir yas günü olarak değil inançlarımızın, devrimlerimizin daha da perçinleşerek, kökleşerek tören alanlarından yurdumuzun en ücra köşelerine kadar ulaştırılması gerekmektedir.

Onun için buradan bir kez daha sesleniyoruz, sonsuza dek, sadece sen yaşamayacaksın yüreklerimizde, Cumhuriyetin, devrimlerin, bağımsızlık ateşin, hep tükenmez sevginle onlarla birlikte var olacak. 84.Yılda da saygı, özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi