DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş yaptığı açıklamada, “Ülkemiz adına çok önemli bir rol oynayan, eğitim öğretimin geliştirilmesi ve kalitesinin yükseltilmesi için fedakarca çalışan, emek harcayan eğitim camiamız, hayati bir vazifeyi yerine getirmektedir” dedi.

Keleş açıklamasında, “Bilgi çağının her alanda yaşandığı günümüzde ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda ihtiyaç duyulan değişimlerin gerçekleşmesi, toplumun refah seviyesinin arttırılması ancak eğitim ve öğretime gereken özenin gösterilmesiyle mümkün olacaktır” diyerek şunları söyledi:

“Yarınlarımızın güvencesi evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bugün yetiştirmekte olduğu kuşak, gelecekte çağdaş Türkiye'yi temsil edecek ve ülkemizi uluslararası alanda söz sahibi yapacaktır.

İşte bu nedenle öğretmenlerimiz, yerine getirmiş oldukları bu ulvi görev nedeniyle toplumsal hayatımızda her zaman saygın bir yer edinmişlerdir.

Ne mutlu onlara ki böylesine kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Hoşgörüleri, bilgi ve birikimleri bu zamana kadar olduğu gibi ülkesine, milletine yürekten bağlı, vatanını seven, kendine güvenen, araştıran, kişilikli öğrenciler yetiştirmeye fazlasıyla yetecektir.

Böylesine anlamlı bir günde başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, bu mesleğe ömrünü adamış vefakâr öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi