Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, geçtiğimiz gün bir parti başkanının basın açıklamasında kendi partileri hakkında yaptığı yoruma yanıt verdi.

Başkan Keleş yapılan açıklamaya yanıt olarak, “Partisinin aldığı oydan da daha fazla küçülerek hem kapasitesini hem karakterini ortaya koymuştur“ diyerek şu sözlere yer verdi;

“Cumhur ittifakının rotasını çizdiklerini iddia eden partinin il başkanı, dün yaptığı basın açıklamasında partisinin aldığı oydan da daha fazla küçülerek hem kapasitesini hem karakterini ortaya koymuştur.

Biden Tayfası demiş, FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle partimizin ismini yan yana getirmeye çalışmıştır. Bu bidon kafalı zihniyetin ismini anarak onların reklamını yapmayacağız.

Terörist elebaşına çiçekler veren genel başkanları orda dururken sözde milliyetçi kesilen, Doğu Türkistan'da zulüm gören soydaşlarımıza terörist diyen, 28 Şubatçı bu kirli zihniyetin partimizi karalaması bizden bir şey götürmez. Ne demişler, yel kayadan toz alır!

Onlara tavsiyemiz, bir şey konuşurken bir kere değil bin kere düşünsünler. Düşünerek konuşmak hem beyin jimnastiği için hem de ortaya bir fikir koymak adına yararlı olur” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi