Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, Zonguldak halkının ekonomik açıdan zor günler geçirdiğini belirtti.

Başkan Kutayer açıklamasında, üreticinin de kârdan çok zarar ettiğini söyleyerek iktidarın uyguladığı politikaları eleştirdi.

Kutayer açıklamasında, “Son yıllarda yaşanan hayat pahalılığı ve giyimden gıdaya birçok ürüne gelen yüzde yüzlük zam sebebiyle vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşamaya başladı. İktidarın uyguladığı yanlış politikalar sebebiyle de çiftçi zarar ederek üretemez hale geldi” dedi.

Bu sebeplerden dolayı Zonguldak’taki esnaf ve üretici de müşkül durumda olduğunu ifade eden Kutayer, “İktidar görmüyor,görmek istemiyor ama halkımız hayatını idame ettiremiyor. Ben esnaflarla vatandaşlarımızla da sürekli bir araya geliyorum. Kime hal hatır sorarsam hepsi hayat pahalılığından,İktidarın yönetememesinden bahsediyor. Pazar tezgahlarımıza gittiğimizde ise durum orada işler acısı. Vatandaşlar yaz ayında yaz sebzeleri ,meyveleri alamıyor. 200 TL ile poşet dolmuyor. Pazar arabaları dolmuyor. İktidar insanların ceplerindeki parayı alıyor. Vatandaşlar sefalete,çaresizliğe itiliyor.

Bizim sözümüz Söz Gelecek Partisi iktidarında. Vatandaş refaha, Çiftçi bolluğa,Öğrenci eğitime,Emekli huzura,Esnaf ve işçi berekete kavuşacak. GELECEK PARTİSİ ile güzel günler gelecek” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi