Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay yaptığı açıklamada, “Devletimizin 15 Temmuz’dan su verilmiş çelik gibi çıkmıştır. Milli iradeye kimse parmak sallayamaz” dedi.

Erbay açıklamasında, “Merkez İlçe olarak 5 Aralık 2020 tarihinde başlatmış olduğumuz KIZILELMA ÜYE KAMPANYASI kapsamında, kampanyamızın ikincisi olan KIZILELMA-2 ÜYE KAMPANYASI 5 Şubat’ta başlamıştı ve 2 aylık süre olan kampanya süresi 5 Nisan 2021 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır” diyerek şunları söyledi:

“Üye kampanyalarımızda vatandaşlarımız ile yüz yüze konuşma, sorunları dinleme ve gündemi değerlendirme imkanlarını elde etmekteyiz. Vatandaşlarımızın Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli öncülüğünde ülkemizin bekası için atılan adımlara tam destek verdiklerini memnuniyetle gözlemlemekteyiz.

Dünyayı etkisine almış olan Covid-19 salgını bütün ekonomileri sarsmış ve toplum hayatını kısıtlamaya ve tehdit etmeye devam etmektedir. Salgın ve salgının beraberinde getirdiği sorunlar ile bir yandan milletçe mücadele edilirken, bir yandan da Ülkemizin bekası, sınırlarımızın güvenliği, dost ve müttefik görünen ülkelerin ülkemizi parçalamak için giriştikleri oyunlar ile içte ve dışta, dişe diş mücadele verildiğini gözlemlemekteyiz. Dışarda dost görünen müttefiklerimiz, içerde vatandaş görünen işbirlikçiler ile verilen mücadelelerde her gün ayrı bir senaryo ile karşılaşmaktayız. Ancak Türk Milleti bir 15           Temmuz yaşamıştır ve hafızalarımız tazedir.

DEVLETİMİZ 15 TEMMUZDAN SU VERİLMİŞ ÇELİK GİBİ ÇIKMIŞTIR.

Son olarak 104 emekli amiral imzası ile bir gece yarısı bildirisi ile muhtıra vermeye çalışanlar, Devletimizin kendilerine sunduğu hizmetleri ve imkanları kullanarak bitirdikleri hizmet sürelerinden hatıra üniformalarını kullanarak Millet iradesine parmak sallamaya çalışanlar ve bunların arkasındakiler şunu iyi bilsinler. Devletimiz 15 Temmuz’da Milli iradeye darbe yapmak isteyenlere gereken dersi vermiş, bu hain darbe sürecinden su verilmiş çelik gibi güçlenerek çıkmıştır.  Bu gibi zavallıların oyun oynamalarına, kafaları bulandırmalarına asla fırsat vermeyecek, gerekeni yapacaktır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bu konuda yapılması gerekenler ile ilgili çok net ifadelerde bulunmuştur.

Bu kapsamda partimizin görüşü olarak derhal alınması gereken önlemler şu şekildedir:

Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Açıklanan bildirinin çok yönlü adli ve idari soruşturması yapılmalıdır. Ayrıca 104 vesayetçi amiralin imzasıyla yayımlanan bildirinin arkası ve önü kararlılıkla araştırılmalı, bu rezaletin içinde kimlerin olduğu tevsik ve tespit edilmelidir. Konu vatandır, konu demokrasidir, konu milli iradedir. Taviz veya gecikmenin bedeli hiç kuşkusuz ağır olacaktır."

Milliyetçi Hareket Partisi Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zorlu süreçte elini taşın altına koymuş, hiçbir oy kaygısı ya da siyasi ikbal gözetmeksizin mücadelesini vermekte, Ülkemizin birlik ve beraberliğini dinamitlemek isteyen iç ve dış tehditlere karşı Cumhur İttifakı ile birlikte dimdik durmaktadır. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçleri bahane ederek iktidar devşirmeye çalışan her fırsatta erken seçim çağrısı yapan, Vatan’daki yangını görmezden gelerek, mutfakta yangın var söylemleri ile vatandaşları sokağa davet eden muhalefetin acizliğini ve çaresizliğini de vatandaşlarımız yakinen gözlemlemektedir ve zamanı geldiğinde kırmızı kartı kendilerine gösterecektir” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi