AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AK Parti Devrek İl Genel Meclisi üyeleri Devrek’e bağlı köylerde yürütülen çalışmaları inceledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AK Parti Devrek İl Genel Meclisi üyeleri Devrek’e bağlı Müstakimler, Velibeyler, Tosunlar ve Yeniköy köylerini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları inceledi.

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Av Murat Durdubaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclis yelerimiz, Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte Müstakimler köyümüzde yapımına başlanılan yollarımızı yerinde inceledik. Daha sonra Milletvekilimiz Ahmet Çolakoüğlu, İl Genel Meclis Üyelerimiz İsmet Bostancı, İsa Bükrü, Ahmet Ali Başören, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız Nergiz Çelik ve Gençlik Kolları Başkanımız Melikkan Mücahit Abalı ile birlikte Velibeyler köyümüzde vatandaşlarımız ile köyümüz hakkında hasbihal ettik köyümüzün ihtiyaçlarını değerlendirdik. Bir sonraki durağımız olan Tosunlar köyümüzde vatandaşlarımız ile köyümüz hakkında hasbihal ettik köyümüzün ihtiyaçlarını değerlendirdik. Son olarak Yeni köyümüzde vatandaşlarımız ile köyümüz hakkında hasbihal ettik köyümüzün ihtiyaçlarını değerlendirdik.” (AHMET ÇİMEN DEVREK)

Editör: Haber Merkezi