İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatı partilerinin kuruluşunun 3. Yılı nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlediler.

Valilik önünde düzenlenen törene, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, bazı ilçe başkanları, partide bugüne kadar görev almış yöneticiler, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, törende yaptığı konuşmada, kuruluşundan bugüne kadar sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini ifade ederek, “En son seçimde alınan oylar ile ülkede üçüncü büyük parti durumundayız. Yerel ve genel seçimlerde başarı sağladık. Milletin teveccühü ile iktidara yürüyoruz” dedi.

Erkmen konuşmasında şunları söyledi:

“İYİ Parti bir bütünlük içerisinde her geçen gün yeni katılan arkadaşlarla birlikte büyüyüp, iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Hepimiz  kuruluş dönemini biliyoruz. Çeşitli zorluklar içerisinde, ama o zorlukların üstesinden gelerek İYİ Parti kuruldu ve kurulduktan kısa bir süre sonra yapılan gerek milletvekilliği seçimlerinde, gerekse mahalli idareler seçimlerinde başarılı sonuçlar aldı, ülkedeki siyasi gidişatın seyrini değiştirdi. Bugün de bütün yapılan bağımsız kamuoyu araştırmalarında artık 3’ncü parti olduğu sabitlenmiştir. Ama bir farkı var; Çünkü diğer partilerin sürekli yerinde sayması veya küçülmesi karşısında yükselen tek bir lider var Meral Akşener, yükselen tek bir parti var İYİ Parti. Bu da bize önümüzdeki sürecin en kuvvetli iktidar adayı olarak İYİ Parti’yi göstermektedir.

Biz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü Meral Akşener’e inanıyorlar. Onun yol göstericiliğinde, onun önderliğinde Türkiye’nin sorunlarının aşılacağı konusunda inançlarını ortaya koyuyorlar. 

Biz de bugün bu kuruluş dolayısıyla Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde, onun ilke ve inkılaplarının ışığı altında, onun dediği gibi; ülkemizi bölünmez bütünlük içerisinde çağdaş uygarlık seviyesine getireceğimizi bir kez daha burada bütün arkadaşlarımızın adına sözünü veriyoruz. Bizim için ülkemizin birliği, beraberliği, mutluluğu ve iyiliği önemlidir. Onun için biz diyoruz ki, artık Türkiye’de İYİ Parti zamanı gelmiştir. İYİ             Parti milletten aldığı teveccüh ile yapılacak ilk seçimde inşallah Allah’ın izni ile iktidar olacaktır, hükümeti teşkil edecektir, buna yürekten inanıyoruz. Onun için ben bir kez daha emekleri için bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Biz İYİ Parti’nin inşallah Zonguldak’ta da bırakın böyle sadece milletvekili seçimlerini, her zaman birinci parti olması için önümüzdeki süreci görüyoruz, değerlendiriyoruz ve buna inanıyoruz çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz. Buna herkesin inanmasını istiyoruz, başta arkadaşlarımızın inançla, bu gaye ile İYİ Parti’yi daha da yükseltme anlamında gayret sarf edeceğine yürekten inanarak bunu belirtmiş oluyorum.

Har geçen gün katılımlar İYİ Parti’nin büyüdüğünün bir göstergesidir. Bize ne derlerse desinler biz doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Biz milletin teveccühü ile iktidara doğru yürüdüğümüzü görüyoruz, insanlar görüyor. O nedenle dışarıdan ne kadar İYİ Parti’yi bölmeye, parçalamaya kalksalar dahi İYİ Parti bunlara hiçbir zaman fırsat vermeyecektir. Biz Meral Akşener’e  inanıyoruz, onun cesurlar hareketi lideri olduğuna inanıyoruz. Biz Büyük Önderimiz Atatürk ve Meral Akşener’in yolunda inşallah ülkemizi en kısa sürede şu anda karşılaşmakta olduğu sorunlardan kurtarıp, herkesin yüzünün güldüğü, geleceğinden emin olduğu, akşam eve gittiği zaman yastığa başına koyduğunda rahat uyuyabileceği, ekonomik sıkıntılardan uzak, işsizlerin, gençlerimizin iş bulabildiği bir Türkiye’yi hayal ediyoruz. Bu Doğu’sundan, Batı’sına, Güney’inden, Kuzey’ine kadar her köşesinde bu şekilde olmasını arzu ediyoruz. Bizim tek amacımız vardır; Türk milletinin bölünmez bütünlüğü ve bu sınırlar içerisinde herkesin mutlu bir şekilde yaşamasıdır”

İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatı Valilik önündeki törenin ardından İl binasında kuruluşlarının üçüncü yılı nedeniyle pasta kestiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi