Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen etkinlik ile yeni üye olanlara rozet takma merasimi düzenledi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşlarımızın çekim merkezi haline geldi. İlkeli siyaseti ülke menfaatlerinin gerektirdiği durumlarda göstermiş olduğu sınırsız fedakarlıkları vatandaşlarımızın takdirleri ile karşılanmaktadır” diyerek şunları söyledi:

“MHP Merkez İlçe Başkanlığı ve teşkilatlarımız olarak bu hassasiyet ve teveccühü üye kayıdı ile perçinliyoruz. Türk Milliyetçilerinin kalesi terörün ve destekçilerinin korkulu rüyası  MHP’dir. Ülkemizin birlik beraberliği, yüksek menfaatleri için KIZILELMA için herkesi bu yolda mücadeleye çağırıyorum. Partimize yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ederim.Bugün sembolik olarak bazı yeni üyelerimize rozet takma merasimi yaptık katılan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İstiklal için birlik istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak”  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi