Milliyetçi  Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun’u ziyaret etti.
Erbay yaptığı açıklamada, “MHP Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Kemal Genç, İl Başkan yardımcısı Kenan Dursunlar, Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Kurulu üyeleri Ziya Hamarat, Muhammet Ören ve Kemal Kandemir ile birlikte Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun’u makamında ziyaret ettik. Sayın Tosun’u göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, “Ülkemizin en başarılı karnesine sahip kurumlarımızdan biri olan Sağlık Bakanlığı ve personeli takdire şayan çalışmaları ile Covid-19 sürecinde de beklenen başarıyı göstermiştir. Sağlık çalışanlarının 365 gün 7/24 vermiş oldukları hizmet ve fedakarlık karşısın da birgün de olsa onlara moral ve destek olmak vatandaşlık görevimizdir. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hasan Tosun’a  ve tüm sağlık çalışanlarına bu manada teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi