Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanları toplantısı Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; MHP İl Başkanı İlkay Varol Demirköse'nin yanı sıra, Merkez İlçe, Karadeniz Ereğli, Alaplı, Devrek, Gökçebey, Kozlu, Kilimli ile Çaycuma ilçe başkanları ve belde başkanları katıldı.

Çaycuma MHP İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı toplantıda sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse; "MHP İlçe Başkanları toplantımızı Çaycuma İlçe teşkilatımızda gerçekleştirdik. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüp, 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde gireceğiz" dedi.

MHP Çaycuma İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

"İl başkanımız Sayın Varol Demirköse ve İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanlarımız, belde başkanlarımız ile birlikte Yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirerek Çaycuma ve bölgemizdeki gelişmelerin yanı sıra, belde ve Köylerimizin sıkıntıları konusunda istişareler yapıldı. Bizleri İlçemize gelerek onurlandıran İl başkanımız ve yönetim kurulu ile birlikte ilçe başkanlarımıza teşekkür ederiz." (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi