Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl yönetiminden bir süre önce istifa eden Öner Uysal İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığında düzenlenen tören ile partiye katıldı.

Parti binasında düzenlenen törene İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, İl Kadın Politikaları Başkanı Dilek Demirel yönetim kuru üyeleri ile İYİ Parti saflarına katılan Öner Uysal katıldı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti’ye katılan Öner Uysal’a parti rozetini takmasının ardından yaptığı konuşmada, “MHP’den istifa eden Öner Uysal bugün partimize katıldı. Kendisine teşekkür ediyorum. İYİ Partiyi tercih ettiği partimize güç kattığı için minnettarız. İYİ Parti günden güne büyüyen ve yapılacak ilk seçimde inşallah Allah’ın izniyle milletimizin tercihiyle iktidar olacak partidir. Her geçen gün aramıza katılan arkadaşlarımız ile Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde emin adımlar ile ilerliyoruz. Bugüne kadar güzel çizgide milletimizin hizmetinde olan elini taşının altına koyan Öner kardeşimiz bundan sonra İYİ Parti çatısı altında sürdürecektir. Her zaman söylüyoruz, MHP çatısı altında bulunan arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Hepimizin gayesi ülkemizin Büyük Önder Atatürk’ün koyduğu ilkeler çerçevesinde daha ileriye götürebilmek insanın mutlu olarak yaşaması, insanımızı ötekileştirmeden 84 milyon insanımızın kardeş olarak yaşayarak herkesin gelecek kaygısı olmadan mutlu olduğu bir Türkiye yaratmaktır.

Bu anlamda Öner Uysal arkadaşımızın da aynı duyguları paylaştığını biliyoruz. Herkesi İYİ Parti çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz. Bu sadece MHP çatısı altındakiler değildir bu ilkelere inanan İYİ Partinin umut olduğuna inanan bu anda geldiğimiz ilkelere inanan tabloyu gören her düşünceden olan diğer bölücü ve diğer terör örgütlerinden olmasın hangi düşünceden olursa olsun İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Gelecekteki iktidarı en büyük adayıdır. Bu duygu ve düşünceler ile arkadaşımıza hayırlı olsun hoş geldin diyoruz” dedi.

MHP’den istifa edip İYİ Parti çatısı altına katılan Öner Uysal da konuşmasında, “Sayın İl Başkanıma il başkan yardımcılarına teşekkür ediyoruz. İYİ Parti çatısı altında çalışmaktan onur ve gurur duyacağım. Bu saatten sonra iyi çalışıp başarılar elde etmek istiyorum” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi