Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, partili üst düzey yöneticileriyle Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nı ziyaret etti.

MHP MYK Üyesi Kotra, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı’yı ziyaretinde yaptığı konuşmada, genel başkanlarının talimatları doğrultusunda muhtarların seçimlerine müdahale etmediklerine dikkati çekerek, ‘’Buraya üst düzeyde ziyarete geldik. Biz MHP olarak sandıktan çıkan iradeye her zaman saygı duyuyoruz, duymaya da devam edeceğiz, çünkü bizim kültürümüzde böyle bir anlayış hakim’’ dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mandacı da Allah’ın izniyle hizmetlerine devam edeceklerini, ziyaretten de memnuniyet duyduğunu bildirdi.

MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse ile İstanbul’un MHP Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Taşkıran ve Alaplı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hasan Ören’in yanı sıra çok sayıda Zonguldak ve İstanbul’dan yöneticiler katıldı.

Kotra ve beraberindekiler, Türk Eğitim Sen Alaplı İlçe Temsilcisi Soner Arslanoğlu’nu da ziyaret ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi