Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay yaptığı açıklamada, Merkez İlçe olarak Kızılelma 1 üye kampanyası başlattıklarını söyledi.

Erbay yaptığı açıklamada, “2018 seçimleri öncesi o günün atmosferinde Millet ittifakına ait dört parti bir araya geliyor ortak anayasa taslağı hazırlıyorlar. Bu anayasa taslağında dört partiden bir tanesinin tabanının dünya görüşüne yüzde yüz zıt kararlar alınıyor” dedi.

Akşener’in İYİ Partisinin milliyetçi tabanına göre kötü işleri ortaya çıktı diyen MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanını Ülkücülükten, Milliyetçilikten, Atatürkçülükten taviz vermekle, Recep Tayyip Erdoğan hükümetini desteklemekle suçlayarak bir yerlerden aldıkları talimatlarla MHP’ den ayrılan ve partiyi bölmeye çalışan Sayın Meral Akşener’in İyi partisi Milliyetçi tabanına göre yaptıkları çok kötü işlerin ortaya çıkmasından dolayı dağılma sürecine girmiştir” diyerek şunları söyledi:

“Millet ittifakının sözde milliyetçi ortağının da birlikte hazırladıkları ortak anayasa taslağında Ana Dilde Eğitim, Yerel Yönetimlere Özerklik ve Atatürk Milliyetçiliğinin anayasadan çıkartılması gibi tabanın fikirlerine tamamen zıt olan konularda anlaşmışlar.  Bütün bunlar ortaya çıkmaya başlayınca televizyon ekranlarından birer birer belgelenmeye başlayınca iki lideri birden panik sardı.

Biri ana muhalefetin lideri Sayın Kılıçdaroğlu konuyu örtbas etmek için her gün ayrı bir yalan söyleyerek hangi söylediğinin doğru olduğunu O’ da unutmuş duruma gelmiştir.  Diğer panikleyen ise İyi parti lideri Sayın Akşener O’ da yaptıkları kötü işler tabanı tarafından duyuldukça partisinin eriyip kaybolacağını anlamış İstanbul Belediye başkanının geçirdiği bir soruşturmayı ortaya atarak gündem değiştirme çabalarına girmiştir. Çünkü gerçekler bir bir ortaya çıktıkça iyi ortak buz gibi eriyecek ve ortada bir şey kalmayacak. İYİ Parti tabanı eski adresine dönmeye başladı. Partimizin kapıları Vatan, Millet ve Bayrak sevdalısı herkese sonuna kadar açıktır”

Erbay açıklamasına devam ederek, ‘Kızılelma 1 üye kampanyası başlatıyoruz” diyerek şöyle dedi:

“İşte tam da bu sırada KIZILELMA 1 ÜYE KAMPANYASI’nı başlatıyoruz. Kampanyamız 2 ay sürecektir. İki ayın sonunda yapılan üye kayıtlarına göre performans değerlendirmesi yapılacak ve ardından KIZILELMA 2 ÜYE KAMPANYASI devam edecektir. Bu süreçlerde en çok üye kaydı yapan arkadaşlarımıza çeşitli ödüller verilecektir. Şimdiden üye kampanyamızın memleketimize milletimize hayırlı olmasını diler nerede bir Vatan, Millet ve Bayrak sevdalısı var ise üç hilalli bayrağın altında toplanmaya birlik olmaya davet ediyorum” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi